Friss hírek

Év végi Köszöntő 2020

2020.12.22

Az üzleti életben egyik év sem nevezhető könnyűnek, de most különösen nehéz, küzdelmes évet hagyunk a hátunk mögött.

A 2020. évre készülve is jól tudtuk, hogy minden apró sikerért meg kell küzdeni, de nem számítottunk, nem számíthattunk mindazokra a nehézségekre, problémákra, amelyekkel az év során szembe-kerültünk. Ezek közül a legnagyobb kihívást kétségkívül a COVID-19 járvány és azzal összefüggésben keletkező gazdasági problémák kezelése okozta. Januárban még nagyon távolinak tűnt ez az egész és sokan úgy gondoltuk talán el sem fog érni bennünket, vagy ha mégis, akkor a nyárra eltűnik, mint a hó. Nem így lett. Az egész évünket meghatározta a pandémia. Új higiénés szabályokat kellett bevezetnünk a mindennapjainkban, úgy a beszállítói folyamatokban, gyártásban, mind a partner- és vásárlói kapcsolatok terén. A vásárlói igények átalakultak, nem egy termékkel kapcsolatban csökkentek, megváltoztak. Megnehezült, bonyolultabbá vált minden.

Ezért is hatalmas eredmény, hogy a váratlan nehézségek ellenére 2020. évben nem csak talpon tudtunk maradni, de kitűzött céljainkat is maradéktalanul el tudtuk érni. És ehhez kellett mindenki:

Köszönjük Beszállítóinknak, hogy a lehetőségeik maximális kihasználásával szinte kivétel nélkül időben biztosították üzemünk alapanyaggal, segéd- és műszaki anyaggal történő ellátását.

Ezúton is köszönjük határon innen és túli Viszonteladóinknak az egész évben tapasztalt korrekt és példamutató együttműködést. Köszönjük, hogy ebben a nehéz helyzetben is bíztak bennünk, amit igyekeztünk a pontos és kifogástalan szállításokkal meghálálni.

Köszönjük Vásárlóinknak, hogy bizalmukkal megtiszteltek bennünket. Igyekeztünk mindenkit igényeinek megfelelően a legteljesebb mértékben kiszolgálni. Őszintén reméljük, hogy termékeink minősége, tetszetőssége rászolgált arra, hogy minket választottak.

Köszönjük az Egererdő ZRt.-nek, hogy döntéseikkel, munkájukkal stabil, támogató hátteret biztosítottak üzemünk működéséhez, legyen szó szakmai vagy akár pénzügyi kérdésekről.

Köszönjük Kollégáinknak, a Mátraparkett minden dolgozójának a 2020. évben tapasztalat lelkes, odaadó, minőségi munkát.  Kivétel nélkül mindenkire, mindenki munkájára szükség volt céljaink eléréséhez. Az elért eredményeink magukért beszélnek.

Végezetül, de nem utolsó sorban a karácsony és az év vége közeledtével kívánunk minden Beszállítónknak, Viszonteladónknak, Vásárlónknak, Partnerünknek, az Egererdő ZRt. valamint a Mátraparkett minden dolgozójának Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és kívánunk Boldog, Békés, Sikeres, Egészségben teljes Új Évet Mindannyiunknak!

 

 
 << Vissza a többi hírhez
Mátraparkett partner Mátraparkett partner Mátraparkett partner