Friss hírek

OTTHON Kiállítás 2019

2019.03.27

Kedves Látogatók!

Ezúton meghívjuk Önt a(z) OTTHON Design 2019 (2019. április 3-7. Hungexpo) kiállításra, mely rendezvényen cégünk is részt vesz.

Standunk "G" pavilon 304/B Stand

A rendezvényre itt regisztrálhat.

A sikeres regisztrációt követően e-mailben kap egy visszaigazoló e-mailt, csatolmányban pedig egy pdf dokumentumot, amely egy visszaigazolás arról, hogy jogosult kedvezményes jegy vásárlására. Ezt kinyomtatva magával kell hoznia és annak a pénztárban történő bemutatásával vásárolhatja meg a kedvezményes (1500 Ft) belépőjegyet.
Amennyiben a regisztrációt követően rögtön meg is vásárolja online a kedvezményes jegyet, akkor már csak a kinyomtatott jegyet kell magával hoznia, amivel sorban állás nélkül beléphet a fogadócsarnokoban az Előregisztráltak feliratú kapuknál. 

 

Dear Partner!

We invite you to the HOME Design 2019 (3-7 April 2019 Hungexpo) exhibition. Our company take part in the exhibition.

You can make a registration here

After the successful registration a pdf document will be sent to you, which is a confirmation that you are entitled for buying discount ticket. Please, print this document and take it to the fair, where you can buy discount ticket (1500 HUF) at the cashiers.
If you purchase the discount ticket online right after the registration, just print your ticket and take it to the fair, where you can enter the exhibition without any queue at the counters.

 << Vissza a többi hírhez
Mátraparkett partner Mátraparkett partner Mátraparkett partner