Friss hírek

Rendelés felvételének ideiglenes szüneteltetése - Smoked kollekció

2019.11.05

 

Mintegy két éve került kibővítésre a Mátraparkett által gyártott tömör- és 3 rétegű svédpadlók felületkezelése a Smoked kollekcióval. Ez a kollekció tetszetős, különleges felületeket foglal magában. A végső színárnyalat kialakítása speciális felületaktív anyagok segítségével történik. A felületkezelő anyag reakcióba lép a tölgyfában található csersavval, melynek eredménye a végső felület. Az elmúlt időszak során azt tapasztaltuk, hogy a gyártás során ezt a reakciót rendkívül nehéz kontrollálni. A tölgyfa csersav tartalma termőhelyenként is különböző, ezért a reaktív pácok esetén jelentős színeltérések is előfordulhatnak a mintatábláinkhoz képest.

 

Rendkívül fontos számunkra, hogy a megrendeléseket a vevőink által joggal elvárható kifogástalan minőségben, az általuk korábban kiválasztott felülettel készítsük el. Közös érdekünk, hogy hibás termék ne kerüljön legyártásra, kiszállításra.

 

A fentiek alapján ezt a Smoked kollekció esetén sajnos nem látjuk biztosítottnak, ezért döntöttünk úgy, hogy ezen termékekre a Smoked Naturio és Smoked Cross felületek kivételével bizonytalan ideig felfüggesztjük a megrendelések felvételét.

 

Megértésüket előre is köszönjük.

 

 << Vissza a többi hírhez
Mátraparkett partner Mátraparkett partner Mátraparkett partner