Rólunk

Célunk

A Mátraparkett Magyarország egyik vezető parkettagyártója. Az üzem 1969. évi alapítása óta a parkettagyártásban szerzett tapasztalatainkat folyamatosan összegyűjtve és felhasználva dolgozunk az Ön igényeinek és elvárásainak legteljesebb körű kiszolgálásáért.

Parkettáink azok számára készülnek, akiknek a parkettázás többet jelent egy egyszerű padlóburkolásnál. Termékeink megvásárlásakor a természet is beköltözik otthonába. Célunk, hogy termékeinkkel elősegítsük, hogy lakásukból igazi otthon, irodájukból kellemesebb munkahely váljék.

Több fafajtából, számos minőségben és méretben gyártjuk termékeinket, hogy vásárlóink változatos igényeit kielégítsük.

Tekintse meg Parkettáinkat!

Minőségbiztosítás

Fontosnak tartjuk erdeink védelmét. Ezért az Egererdő Zrt részeként gondoskodunk a kivágott erdők folyamatos utánpótlásáról, a szigorú erdészeti törvények betartásával biztosítjuk, hogy nyersanyagaink ellenőrzött területekről származzanak és megfeleljenek a minőségi követelményeknek.
Kiváló minőségünk folyamatos biztosítása érdekében ISO 9001:2008 és ISO 14001:2004 szabványok alapján kiépített és rendszeresen auditált integrált minőségbiztosítási és környezetirányítási rendszert üzemeltetünk 2000 óta. Tagja vagyunk a FEP-nek ( Nemzetközi Parkettaszövetség) mely alapján jogosultak vagyunk a RealWood logo használatára. Svédpadlóink megfelelnek a szigorú német építési szabványoknak is, rendelkeznek DiBt tanusítvánnyal.

Tekintse meg Termékeinket!

Örök értékünk a fa

Ne feledje, a parkettánk megvásárlásakor Ön értéket is vesz, a valódi fa értkét, mely hosszú évtizedeken keresztül fogja biztosítani az Ön kényelmét és meghálája a gondos ápolást!

Tekintse meg Ápolási Útmutatónkat!

Mátraparkett partner Mátraparkett partner Mátraparkett partner Mátraparkett partner Mátraparkett partner Mátraparkett partner