WallWood3D

3D hatású fából készült falburkolatok hozhatók létre saját kezűleg a valódi tölgy alapanyagból készült WallWood3D modelljeiből 

Wallwood3D - Duplex
Wallwood3D - Duplex

DUPLEX

A Duplex, négyzet és téglalap formái tetszőleges formában helyezhetők el, akár a fal-, bútor-, fém- és üvegfelületekre is.

Wallwood3D - Quadrat
Wallwood3D - Quadrat

QUADRAT

A kétféle vastagságú Quadrat, egyforma méretű négyzeteit a legegyszerűbb felhelyezni.

Wallwood3D - Linear
Wallwood3D - Linear

LINEAR

A Linear egyenlő téglalapjai háromféle vastagságban adnak egyedi felületet a lakás bármelyik pontján.

Ajánljuk beltérben, bármilyen száraz, nem nedvesedő, pormentes felületre, közvetlenül falra, tapétára, fa- fém- vagy akár üvegfelületre is díszítésként, vagy a teljes felület megújítására. 

A különböző mintázatokban felhasználható, eltérő vastagságú elemek biztosítják a felület egyedi megjelenését, plasztikusságát, mely különleges hangulatot teremtenek a lakásban.

A doboz tartalma:

A dobozban 1,92 m2-hez elegendő felületkezelés nélküli, tölgy faanyagból készült dekorációs anyag + az installáláshoz szükséges ragasztó található.

Beépítéskor ügyelni kell, hogy a csatlakozó felületeknél legalább 1 cm-es dilatációs hézag legyen. Linear típus esetén az elemek szálirányára merőlegesen mérve a felület ne legyen 3 m-nél nagyobb méretű, míg a Quadrat és Duplex típus esetében maximum 3x3 m felület burkolása ajánlott dilatációs hézag nélkül.

Az elemek felületkezeléséhez a Saicos cég Color Wax termékeit ajánljuk.

WallWood3D termékeink és a felületkezelő olajok megvásárolhatók a Mátraparkett webshopján vagy