Rólunk

Célunk

A Mátraparkett Magyarország egyik vezető parkettagyártója. Az üzem 1969. évi alapítása óta a parkettagyártásban szerzett tapasztalatainkat folyamatosan összegyűjtve és felhasználva dolgozunk az Ön igényeinek és elvárásainak legteljesebb körű kiszolgálásáért.

Parkettáink azok számára készülnek, akiknek a parkettázás többet jelent egy egyszerű padlóburkolásnál. Termékeink megvásárlásakor a természet is beköltözik otthonába. Célunk, hogy termékeinkkel elősegítsük, hogy lakásukból igazi otthon, irodájukból kellemesebb munkahely váljék.

Több fafajtából, számos minőségben és méretben gyártjuk termékeinket, hogy vásárlóink változatos igényeit kielégítsük.

Tekintse meg Parkettáinkat!

Örök értékünk a fa

Fontosnak tartjuk erdeink védelmét. Ezért az Egererdő Zrt részeként gondoskodunk a kivágott erdők folyamatos utánpótlásáról, a szigorú erdészeti törvények betartásával biztosítjuk, hogy nyersanyagaink ellenőrzött területekről származzanak és megfeleljenek a minőségi követelményeknek.

Ne feledje, a parkettánk megvásárlásakor Ön értéket is vesz, a valódi fa értékét, mely hosszú évtizedeken keresztül fogja biztosítani az Ön kényelmét és meghálálja a gondos ápolást!

Tekintse meg Termékeinket és Ápolási Útmutatónkat!

Mátraparkett partner Mátraparkett partner Mátraparkett partner